Elvis Duo

Oplev Danmarks Bedste Elvis - Henrik Busborg!

Lyt til Elvis Duo
Der er desværre ingen lydklip til dette band
Se video med Elvis Duo
Der er desværre ingen video til dette band

Den officielle danske Elvis-fanklub, Elvis Unlimitied, har siden 2006 afholdt de danske mesterskaber i Elvis. Flere år i træk blev Henrik Busborg fra Odense den suveræne vinder udpeget af en jury med Jørgen de Mylius i spidsen.

Sammen med bassisten Torben Balle danner Henrik Busborg den forrygende Elvis Duo.

Elvis Duo er et musikalsk stand-up show i særklasse. Musikken leveres live uden nogen som helst form for playback. Publikum er aktive deltagere i et show, hvor musikalitet, spilleglæde og kærlighed til Elvis’ musik brænder igennem hver eneste strofe. Med underspillet humor og et glimt i øjet tager Elvis Duo kærligt hånd om de utallige hits fra Kongens skattekiste. Der er kælet for detaljerne i et show med en ordentlig spand humor og masser af fremragende musik fra den største stjerne nogensinde. ”Blue Suede Shoes” eller ”Can’t help falling in love”… Ikke en eneste hofte kan sidde stille og ikke et øje er tørt!

Henrik Busborg forstår at gengive de absolut største øjeblikke med Elvis, med stor respekt for denne fantastiske kunstner. Havde Elvis levet, havde han valgt at fremføre sin musik således: Akustisk og med publikum som aktive deltagere!

Elvis Duo egner sig perfekt til enhver festlig sammenkomst. Intet er for stort, og intet er for småt, således har Elvis Duo de sidste år optrådt til utallige firmafester, privatfester, messer, centre/handelsstandsforeninger, byfester/-markeder, etc.

Det er blevet til over 300 optrædener de sidste 3 år. Henrik og Torben har bl.a. haft fornøjelsen af at optræde for: HKH Kronprins Frederik, James P. Cain (USA’s ambassadør i Danmark), Anders Fogh Rasmussen, Claus Hjorth Frederiksen, Bendt Bendtsen, Mogens Lykketoft , Jørgen de Mylius, Keld og Hilda Heick og mange, mange flere. Senest kunne Henrik opleves på TV2 i  programmet Danmark ifølge Bubber.

Et bredt udvalg af hits fra Elvis´ enorme bagkatalog

"Henriks voice is a perfect facsimile of The King´s. Henrik has the Elvis persona down to perfection, not just the gestures and the mannerism. Thank you. Thankyouverymuch!"
- James Cain - US Ambassador in Denmark

"Størst bifald på aftenen fik Elvis Duo. Henrik og Torben gav et forrygende godt show. Det var underholdning af bedste karat!"
- Danmarks Tursejlerforening

"Det var en fuldtræffer fra arrangørens side at engagere aftenens clou, Elvis Duo. Publikum i alle aldre gav sig hen til de gamle hits. Ikke mindst den meget glade kvinde, som fik lov at kysse Elvis på kinden!"
- Kerteminde Avis - om Open by night i Munkebo 2007

"Der har gennem tiderne været mange, som har forsøgt sig ud i Elvis repertoiret - og oftest med ynkeligt resultat. Henrik Busborg gør enhver bange anelse til skamme."
- Benny Doré - NordfynsWeb

"Tusind tak for en uforglemmelig oplevelse. Det var helt suverænt!"
- Annette, Paarup

"Tusind tak for et rigtig godt show. Professionelt og gennemført og med rigtig god kontakt til publikum."
- Birthe, Kulturhuset i Odense

"Henrik ligner og han lyder rigtigt!"
- Erik Andresen, Vejle Amts Folkeblad

"Henrik lyder så meget som Elvis, at det må få mere end et pigehjerte til at springe et slag over."
- Line Lind - JydskeVestkysten

"Tak for jeres flotte indslag ved min fødselsdag. Det var en af de største og mest overraskende gaver jeg fik!"
- Lars Chr. Lilleholt

"Tak for et fantastisk show. Det var intet mindre end fremragende. Lige i øjet. Håber jeg får lejlighed til at høre jer en anden gang."
- Charlotte, København

"Tusind tak for en fin optræden. I har fået rigtig mange roser fra alle vore gæster. I var medvirkende til, at stemningen var helt i top!!!"
- Dorthe og Thorkild, Strib

"Tusind tak for kanon og professionel underholdning til vores julefrokost. Der bliver snakket om festen og underholdningen endnu!"
- Karen Margrethe, Credin A/S

"Jeres set-up er rigtigt godt - også fordi Elvis-figuren er så gennemført.
Flere har spurgt, om Elvis-figuren var fra Danmark..."

- Jørn Jørgensen, Lyshøjskolen

Hvor lang er spilletiden?: 
Typisk 1x40 min. – andet kan dog aftales.

Er der anlæg med når man booker bandet? 

Ja, der er altid anlæg med op til ca. 200 pers. - Er festen større kan det være nødvendigt at leje en større lyd og lys produktion. 
kontakt partybands.dk og hør om mulighederne. 

Dress Code?

Elvis-stil!

Kontrakt?

Vi udfærdiger altid en skriftlig digital kontrakt som godkendes af begge parter.

Tilkøb?: 
Elvis Duo kan også engageres som helt orkester. – kontakt partybands.dk og hør nærmere om mulighederne

Få en direkte og uforpligtende snak om muligheder, løsninger og priser.

+45 26 70 71 44

kontakt@partybands.dk