Hit Med 80´erne

De største danske 80´er hits!

Lyt til Hit Med 80´erne
Se video med Hit Med 80´erne

Det er bare bred ymer …

News, Tøsedrengene, Dodo, RayDeeOhh, Sneakers, Danseorkestret, TV2, Halberg-Larsen, Nanna og alle de andre indspillede den ene klassiker efter den anden. En sangskat, som har vist sig særdeles levedygtig.

Hit med 80′erne har løftet arven efter originalerne. I hundredevis af job har orkestret spillet. Bandet har turneret Danmark tyndt de sidste 20 år. En perlerække af store festivaler og anerkendte spillesteder har taget imod. Også tv og radio har haft bud efter orkestret, der undervejs har været beæret over gæsteoptrædender fra blandt andre Søs Fenger, Steffen Brandt, Maria Bramsen og Anne Dorte Michelsen.

Nu er Hit med 80′erne klar til endnu en sæson på landevejene. Med sig har de som sædvanlig et uddrag af de allerstørste danske hits fra den tid, hvor Ecco-sko og læderslips var højeste mode på gymnasierne, Preben Elkjær var et ungt, utilpasset stjernefrø, og DR stadig havde sit tv-monopol.

De tidløse sange formidles med energi, varme, professionalisme – og det lille, selvironiske glimt i øjet. Målet er fællessang, genhørsglæde og Sammenhold Du hos et publikum, der måske også fælder en enkelt, melankolsk tåre undervejs. For sangene fra dengang minder jo også om den første kæreste, om dagen hvor man flyttede hjemmefra – eller noget helt tredje.

Hit med 80′erne er:


Annette Søgaard, vokal / kor

Ole Hansen, vokal / kor / akk. guitar

Stine Pagh, kor / vokal / akk. guitar

Brian Bannerholt, guitar

Søren Møller, keyboards / kor

Jakob Pagaard, bas

Kurt Nielsen, trommer / percussion

Referencer: MorgenTV /TV2, Pumpehuset, Train, Fermaten, Tobakken, Portalen, Toldkammeret, Viften, CocaCola, McKinsey & Co, TDC, Danmarks Smukkeste Festival, Jelling festivalen, Vig festivalen, Harboøre festivalen, Samsø festivalen, Langelandsfetivalen, Dragør musikfest, Bork Havn musikfestival, Sølund festivalen og mange flere 

De største hits fra:

Tøsedrengene
Halberg/Larsen
TV2
Nanna
Rocazino
Sneakers
Sanne Salomonsen
BackToBack
News
Danseorkestret
OneTwo
Dodo and The Dodos
Ray Dee Ohh
Anne Linnet
Rugsted/Kreutzfeldt
Thomas Helmig
Gnags
Malurt
Kim Larsen

og mange flere!

Hit med 80'erne er uden tvivl et af Danmarks allerbedste kopibands, og kopierne er af en kvalitet, der kan gøre langt de fleste moderne kopimaskiner misundelige. Det lød faktisk som originalerne, helt ned til fraseringerne, så der var lagt op til fællessang. Og der blev sunget, gjorde der... For en aften var ufreden væk... selv man stod tæt og svedte, mens man igen og igen ramte hinanden med albuer, hænder og kroppe, var der ingen sure miner eller optræk til ballade. Alle var mødt op for at feste... Forsangeren Annette Søgaard forstod ligesom resten af bandet at komme langt ud over scenen med en stor stemme og en endnu større udstråling. Og hun var dejlig tro mod de fortolkninger, originalkunstnerne havde lavet.

Brian Bruhn – Herning Folkeblad


Hit Med 80'erne spillede de dér numre med større entusiasme, end ophavsmændene nogensinde har lagt for dagen. Det kom sagte, og det kom snigende, man begyndte så småt og ganske ufrivilligt at blive suget ind i et univers af "Magi i luften", "Lanternen", Ud under åben himmel" og al den slags... Der stod jeg så og fandt mig selv omgivet af et par tusind mennesker, som lykkeligt sang med på det dér vrøvl "...du tog mit hjerte med / pas godt på det / for det har ingen våben med / og det er kærlighed..." Og det var det vel."

Steffen Jungersen – BT


"Oprindeligt havde jeg tænkt mig at nappe et måltid mad, mens jeg rakkede det ned på afstand med min lille fedtede anmelderblok. Sådan skulle det ikke helt gå! Min med-koncertgænger havde andre tanker og lokkede mig med op foran. Så stod man der; mavesur og sulten, med korslagte arme og så til, mens festen startede. Den gik ikke i længden, så jeg tog et valg, parkerede min musikalske forudindtagethed og lod mig rive med. (...) Målet blev nået, graderne på festbarometret steg adskillige grader."

Hanne Arentsen – Gaffa


Hit med 80'erne havde fredag aften trukket masser af folk til Rønne. I et godt sammensat program præsenterede de gedigen underholdning i en harmonisk og velafbalanceret klang. Med intelligente overgange fra den ene til den anden melodi skabte bandet et flot helhedsbillede af danskrockens guldalder. Pubikum nød musikken lige så meget som musikerne på scenen.
Det er svært at fremhæve noget frem for noget andet, når et koncertprogram er spækket med en helt æras tophits og musikerne hele vejen igennem leverer varen på et højt niveau. Uden krav på at være alle danske pop/rockidolers kopiband, tolkede "Hit med 80'erne" i deres egne rammer i tæt relation til originalerne.
På en glad og god måde gjorde "Hit med 80'erne" en tid levende både for dem, der har oplevet den, men også for dem, der først har oplevet musikken senere. Med et flot og medrivende sceneshow, som overbeviste gennem ærlighed og troværdighed over for deres egen spilleglæde, leverede bandet hele vejen igennem seriøs god underholdning.

Christina D. Gornitzka – Bornholmske Tidende


Tyve minutter inde i Hit med 80'ernes koncert i aftes skete det.- Det der ikke måtte ske. Det hårdkogte sammenbidte journalist-image krakelerede og jeg tog mig i at synge med. Alt imens minderne fra sidste skoledag i 9. Klasse, gymnasiefesterne, rusturen og koncerterne på Danmarks Tekniske Universitet med News, TV2 og alle de andre danske 80'er bands væltede frem. Heldigvis var jeg ikke alene. Alle de andre gjorde det også."

Ole Sanvig Knudsen – Jyske Vestkysten

Hit med 80'erne består af 7 personer.

Transport
Hit med 80'erne koster det samme over hele landet.

Varighed
Hit med 80'erne spiller i 2 x 60 min.

Hit med 80'erne spiller kun til dans. Skal der bruges musik under spisningen kan partybands.dk sørge for pianist, duo, DJ eller anden form for musik til dinnér.

Lyd/lysanlæg
Hit med 80'erne kører med fast leverandør af lyd/lys som skal benyttes, der skal derfor påregnes ekstra udgifter til dette.

Få en direkte og uforpligtende snak om muligheder, løsninger og priser.

+45 26 70 71 44

kontakt@partybands.dk

Relaterede partybands