Le Freak

Danmarks Førende Disco-Orkester!

Lyt til Le Freak
Der er desværre ingen lydklip til dette band
Se video med Le Freak

Le Freak er Danmarks førende disco-orkester og har spillet et væld af koncerter rundt omkring i hele landet i løbet af de sidste 18 år.
Le Freak er fyldt med glæde og glimmer, og med en insisterende energi kaster de seks medlemmer numre som Hot Stuff, I Will Survive, Blame it on the Boogie og Celebration ud over scenekanten, så der er ikke andet at gøre, end at overgive sig til dansen og nyde discoens glæder.

Le Freak har spillet så forskellige steder som Boogie TV, Skanderborg og Samsø Festivalen, Train i Århus, VEGA i København og Franck A i Odense samt et stort antal firmakoncerter for bl.a. Energi 2, Novo Nordisk, Danisco og Tele Danmark.

Tilbage i 2005 udkom Le Freaks første landsdækkende udgivelse i form af både en Live DVD og en Live CD, optaget ved orkesterets store 10 års jubilæums show, der blev afholdt foran 3500 begejstrede publikummer i Scandinavian Congress Center, Århus.
De to produkter blev markedsført af Scanbox i hele landet.

Le Freak er kendt for deres spilleglæde, de små overraskelser og det glimt i øjet, der gør hver koncert forskellig. Samspillet med publikum skaber en stemning, der får taget til at løfte sig, og på en bølge af disco bliver vi ført direkte mod de glimtende stjerner.

LETS PARTYYYY!!!

Alle de største discohits fra 70´erne!

Hvor lang er spilletiden?: 
Typisk 2x60 min. 

Er der anlæg med når man booker bandet? 

kontakt partybands.dk og hør om mulighederne. 

Dress Code?

Disco!

Kontrakt?

Vi udfærdiger altid en skriftlig digital kontrakt som godkendes af begge parter.

Tilkøb?: 
Bandet kan engageres i en samlet pakkeløsning med DJ, underholdning, eller lignende. – kontakt partybands.dk og hør nærmere om mulighederne

Få en direkte og uforpligtende snak om muligheder, løsninger og priser.

+45 26 70 71 44

kontakt@partybands.dk

Relaterede partybands