Queen Machine

The Show Must Go On!

Lyt til Queen Machine
Der er desværre ingen lydklip til dette band
Se video med Queen Machine

Som musikelsker beder vi dig stille dig selv et enkelt spørgsmål: Hvorfor findes der ikke flere bands, som spiller musik af Queen? Svaret er lige så enkelt som spørgsmålet. Fordi der kun fandtes én Freddie Mercury… og fordi en troværdig, ærlig og helstøbt genskabelse af Queens musik er en ærefrygtindgydende opgave, som langt de fleste bands knækker guitarhalsen på. Alt dette laves der nu om på med Bjarke Baisner Laursen og resten af Queen Machines indtog i Queen magiske verden af musik, performance og energi.

Det er store ord, men vi står 100 % bag ved holdningen: Bjarke Baisner er uden sammenligning Danmarks bedste formidler af Freddie Mercurys unikke stemme, og når han bliver bakket musikalsk op af resten af Queen Machine, så får man en Queen-oplevelse, som ellers kun findes på originale live-plader og i hukommelsen hos de mennesker, som var heldige nok at opleve Queen live.

Om Bjarke er verdens pt. bedste Queen-sanger er svært at bevise, men Paul Rodgers, som er den seneste sanger til at have samarbejdet med Queen, skal seriøst se sig over skulderen. . Uanset om du er arrangør eller afficionado, så er Queen Machine en helt unik perle blandt såkaldte ”kopi-bands”, og indiskutabelt det tætteste vi kommer på at høre ”Who Wants to Live Forever”, ”Don´t Stop Me Now”, ”We Are the Champions” og alle de andre legendariske numre i en udformning, som er ydmygt tro mod originalerne og værdige til at løfte opgaven.

Alle de største hits fra Queens imponerende repertoire.

Kontakt partybands.dk for yderligere information

Få en direkte og uforpligtende snak om muligheder, løsninger og priser.

+45 26 70 71 44

kontakt@partybands.dk

Relaterede partybands