The Robbie Willams Show

Let Them Entertain You!

Lyt til The Robbie Willams Show
Se video med The Robbie Willams Show
Der er desværre ingen video til dette band

Robbie Williams; manden med en pladekontrakt til 80 mio. pund, salgstal oppe i omegnen af 50 mio CD´er, og et navn der efterhånden er et lige så etableret varemærke som Kellogg´s Cornflakes!

Netop den enorme efterspørgsel ligger til grund for at nogle af landets sejeste musikere, alle kendt fra flere af de store jambands herhjemme, er gået sammen og dannet ”The Robbie Williams show”

Repertoiret spænder selvfølgelig over hele mesterens karriere fra albummene: ”life through a lens” og ”I´ve been expecting you”, over  ”sing when you´re winning”, og de aller nyeste.

Siden 2005 har orkestret turneret i hele landet, fra klubber og spillesteder til festivaler og byfester, samt afterparty da Robbie Williams gæstede Parken i København to dage i træk.

Med ”The Robbie Williams show” er du garanteret en intim, powerfuld og særdeles underholdende aften for publikum i alle aldre! 

Repertoiret spænder selvfølgelig over hele mesterens karriere fra albummene: ”life through a lens” og ”I´ve been expecting you”, over  ”sing when you´re winning”, og de aller nyeste.

Mange kopibands forfalder til at lave tro kopier af de oprindelige udgaver, men heldigvis ikke ”The Robbie williams show”. Der blev leget med musikken, fyret soloer af og pisket en stemning op, så det var en ren fornøjelse! Også publikum forstod at værdsætte energien i bandet. Forsangeren fik da også adskillige tilbedende blikke fra piger i alle aldre, der jo unægtelig vil have svært ved at få en chance hos originalen. Konklusionen på denne tæt pakkede aften, må være at man skal lede meget meget langt efter et bedre ”kopishow”!
Ekstra Bladet 

Kontakt partybands.dk for yderligere information

Få en direkte og uforpligtende snak om muligheder, løsninger og priser.

+45 26 70 71 44

kontakt@partybands.dk

Relaterede partybands