Når der skal vælges musik til Jeres bryllup er der flere ting man bør være opmærksom på. Det bliver en af de største dage I jeres liv, og derfor er det utrolig vigtigt at de leverandører der er med til at skabe rammerne om Jeres bryllup, kan deres kram og har den erfaring der skal til.

Dinnermusiker
Først skal man gøre sig klart om man ønsker musik under middagen. Her er der naturligvis mulighed for at I selv sørger for at have lavet en playliste der afspilles. Alternativt kan man vælge den eksklusive løsning, hvor man engagerer en dinnermusiker til at spille. Det er typisk en pianist, en guitarist eller en guitarist der også synger. 

Hvilken stil man ønsker der spilles, kan naturligvis koordineres I forvejen, men de dygtigste dinnermusikere er eksperter I at sammensætte et lækkert dinner-repertoire.
En stor fordel ved at engagere en dinnermusiker er at han eller hun kan akkompagnere til eventuelle festsange.
Dinnermusikere spiller typisk 5-6 timer.

Brudevals
Efter middagen er det oftest tid til brudevalsen, og her er det vigtigt at det bryllupsband I har engageret, kan spille den, og ved at det skal være inden midnat!!
Et godt bryllupsband tilbyder også at afspille den originale brudevals, hvis I hellere vil danse til den version I har øvet jer til.

Liveband
Når der så skal danses, er det en god idé at have afstemt forventninger og ønsker med bandet I forvejen. På den måde sikrer I jer at I får lige præcist det I ønsker.

De bryllupsbands vi anbefaler her på partybands.dk har alle sammen mangeårig erfaring med at spille til brylllupper, og har alle sammen et bredt og alsidigt repertoire.
De fleste bryllupsbands spiller op til 3x45 min., men kan engageres til yderligere sæt på aftenen, hvis festen bare ikke vil stoppe.

Det er vigtigt at vælge et band der også kan “læse” et selskab og sørge for at tilgodese alle gæster, og spille I et lydniveau der passer til festens og lokalets størrelse.

Prøv evt. vores MusicMatch

Mere information