Når der skal vælges musik til din fødselsdag er der flere ting du bør være opmærksom på.

Først skal du gøre dig klart om du ønsker musik under middagen. Her er der naturligvis mulighed for at du selv sørger for at have lavet en playliste der afspilles. Alternativt kan du vælge den eksklusive løsning, hvor du engagerer en dinnermusiker til at spille. Det er typisk en pianist, en guitarist eller en guitarist der også synger.
Hvilken stil du ønsker der spilles, kan naturligvis koordineres I forvejen, men de dygtigste dinnermusikere er eksperter I at sammensætte et lækkert dinner-repertoire.
En stor fordel ved at engagere en dinnermusiker er at han eller hun kan akkompagnere til eventuelle festsange.
Dinnermusikere spiller typisk 4-6 timer.

Efter middagen er det oftest tid til fest og dans, og det er her en god idé at have afstemt forventninger og ønsker med bandet I forvejen. På den måde sikrer du dig at du får lige præcist det du ønsker.
De bands vi anbefaler her på partybands.dk har alle sammen mangeårig erfaring med at spille til fødselsdage og andre fester, og har alle sammen et bredt og alsidigt repertoire.
De fleste bands spiller op til 3x45 min., men kan engageres til yderligere sæt på aftenen, hvis festen bare ikke vil stoppe.

Det er vigtigt at vælge et band der også kan “læse” et selskab og sørge for at tilgodese alle gæster, og spille I et lydniveau der passer til festens og lokalets størrelse.

Prøv evt. vores MusicMatch

Mere information